De eerste weken in Culemborg

Op 17 juli opende we voor het eerst de deuren in Culemborg. Opgeluisterd met een springkussen, promotie van verschillende leveranciers en een echte poffertjeskraam een feestelijk moment.

Nu enige weken later kunnen we de balans opmaken. En dan zien we dat een bedankje aan Culemborg op zijn plaats is. We zijn met open armen ontvangen en enthousiast werd er gereageerd op de winkel, inrichting en het assortiment.

Verbazing over de grote verscheidenheid aan producten. De kwaliteit en met name de lage prijzen. Dat is ook wat we als Markthallen belangrijk vinden.

Zijn we al waar we willen zijn. Nee nog niet. We zijn en blijven altijd op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden. En naar de Culemborgers die nog spullen hebben staan waar ze graag een goede bestemming aan willen geven. Met dit verschil dat men er ook nog geld voor ontvangt.

Blijft het daarbij? Nee zekers niet. We zijn al bezig om een groot evenement te organiseren. Een gezellige markt. En de veilingkast komt er aan. En speciale veilingen. En ….. Nee we gaan nog niet alles verklappen.

Houdt ons in de gaten. Volg ons op Facebook en/of kom eens langs en laat u in de winkel informeren. Kunt u direct zien welke artikelen we allemaal hebben. En wij zijn er van overtuigd dat er altijd wat tussen zit wat naar uw wens is. Een handig kadootje voor de onverwachte momenten. Een apart geschenk voor een goede vriend of vriendin. Aanvulling van de kledingkast of het servies. Dat ene apparaat wat u nergens anders kunt vinden.

Markthallen ontvangt u graag!