Franchise

Wie zijn wij.

Wouter en Erik zijn enthousiaste ondernemers die op verschillende gebieden en in zeer uiteenlopende branches zich hebben bewezen. Financieel, management, personeel, inkoop, bedrijven opstarten, verander trajecten, crisis beheersing, ICT, etc. Te veel om op te noemen. Maar alles met passie, oog voor kwaliteit en detail en de volle inzet.

Na een succesvolle start in IJsselstein zijn we met Markthallen Holding verder gegaan om het concept ook in andere steden op te starten.

Een “klus” die we nu ook in Culemborg hebben geklaard. In een maand vanaf het vinden van een geschikte locatie tot aan de feestelijke opening. Het draaiboek, aanpak en opzet hebben zich nu al voor de 2e keer bewezen.

En nu

Zijn we al weer op zoeken naar de volgende mogelijkheid. Zowel qua locaties als naar geschikte ondernemers die passen binnen de werkwijze en visie van de Markthallen.

Dat bestaat uit een vast concept met belangrijke speerpunten. Klant staat centraal, perfecte service en hoge kwaliteit is belangrijk. Dat alles in een toegankelijke en schone overzichtbare ruimte. Klanten ontvangen, helpen, adviseren zodat men met een tevreden de Markthallen aanbeveelt bij anderen. En nog belangrijker .. graag terug komt.

Als dat je aanspreekt en je gaat voor een leuke uitdaging dan is Markthallen een uitkomst. Met als belangrijkste, bovenalles ….. je bent een echte (startende) ondernemer met hart voor de klant en het vak!

Herken je jezelf in het verhaal, dan komen we graag met je in contact.

De procedure in het kort

Met een eerste kennismaking gaan we gezamenlijk onderzoeken wie we zijn en of er een klik is. Tijdens de gesprekken kijken we ook naar ervaring en expertise.

Na de kennismaking bekijken we gezamenlijk of we de volgende stap gaan maken. Hierbij hoort de wederzijdse ondertekening van de intentie- en  geheimhoudingsverklaring. Hiermee stellen we zeker dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Nu kan er direct worden gestart met de volgende fase. Tijdens een bezoek aan een vestiging van de Markthallen wordt het concept en de opbrengsten inzichtelijk gemaakt. Hier is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de Markthallen, de werkwijze en de dagelijkse werkzaamheden.

De volgende stap is de afstemming over de locatie en het pand. Dit kan een locatie zijn die door ons is gevonden. Maar ook “eigen” panden van de toekomstige Markthallen eigenaar kunnen daarbij worden meegenomen.

Is er overeenstemming, dan nemen we de laatste stap! Het ondertekenen van de franchise overeenkomst. Het startschot voor een goede samenwerking en partnerschap. Een franchise nemer van Markthallenstaat staat immers nooit alleen.

De voordelen

Begeleiding van begin tot …… de turn key oplevering en alle jaren daarna.

Ondersteuning BIJ

Advisering bij dagelijkse werkzaamheden
Klankbord ohgv nieuwe ontwikkelingen
Inrichten en verbeteren van de bedrijfsprocessen
Contracten beoordelen en onderhandelen
Uitvoering en inrichting financiën
Uitvoering en inrichting HRM
Uitvoering en inrichting ICT
Bezetting d0or inzet van medewerkers uit flex pool

Gezamelijke inkoop van

Partijhandel
Benodigd drukwerk zoals formulieren, prijskaartjes, flyers, etc
Kleding voor personeel
Op peil houden van voorraad kantoorartikelen
Benodigde administratie software
ICT middelen

Ter beschikking stellen van

Kassa software
Rapportagetool
Boekhoudsoftware
Website

Promotie

Eigen sub domein
Een gezamenlijke web shop
Ondersteuning en advies bij lokale acties
Aansluiten bij regionale en landelijke acties van de Markthallen
Organiseren van veilingen

Start up

Vinden van een geschikte locatie
Onderhandelingen tav huurcontract
Keuze bedrijfsvorm en oprichting onderneming
Het regelen van de vergunningen
De complete inrichting
Een gedegen draaiboek en planning