Hoe werkt het

Bij Markthallen zijn er meerdere mogelijkheden om goederen aan te bieden. Voor elke situatie is er wel een oplossing. Belangrijkste is; het moet bij de goederen en u passen.

Hieronder leest u daar alles over. Voor de prijzen zie onze prijslijst.

Mochten er nog vragen zijn, schroom dan niet om contact op te nemen. Via het formulier of natuurlijk in de winkel onder het genot van een kopje koffie of thee.

Consignatie.

Een mooie term voor een simpele oplossing. Wij stellen de ruimte ter beschikking stellen om de door u aangeleverde goederen te verkopen. Dit zonder dat u meer hoeft te doen dan de goederen aan te leveren. Dit kan tijdens openingstijden. U hoeft zelfs geen afspraak te maken. Op het moment van aanleveren regelen wij de registratie. Het prijskaartje en een presentatie die recht doet aan de goederen verzorgen wij ook voor u. En is er een gegadigde dan ronden we de verkoop af.

Belangrijk is, u blijft eigenaar van de goederen. Tot het moment van verkoop uiteraard. U huurt een verkoopplaats en nadat de goederen zijn verkocht krijgt u het verkoopbedrag vermindert met onze verkoopcommissie contant of op uw bankrekening overgemaakt.

De prijzen voor de goederen bepaald u. Waar gewenst geven wij advies over een redelijke en haalbare prijs.

Niet in de gelegenheid om zelf de goederen te brengen? Na afspraak en afhankelijk van de goederen kunnen wij het ook af komen halen.

Store in Store

Markthallen biedt ook bedrijfsruimte aan voor ondernemers in dit speciaal voor ondernemers ontwikkelt concept. Een eigen ruimte waar uw producten kunnen worden verkocht.

Handig als goedkoop alternatief voor voorraad en opslag. Met als voordeel dat het zonder uw aanwezigheid wordt verkocht. Echt “Win Win”. Lagere kosten en ook nog omzet zonder inspanning.

Marktkraam

Markthallen verhuurt ook marktkramen waarop u zelf uw goederen kunt plaatsen en verkopen. Zelf uw goederen promoten en verkopen zonder de zorgen voor een bedrijfspand en alles wat daar bij komt kijken.

Showroom

Voor speciale collecties, antiek, verzamelingen of zeer bijzondere objecten maken wij graag ruimte vrij in onze showroom. De voorwaarden zijn hetzelfde als voor consignatie.

Inkoop

Afhankelijk van de door u gewenste prijs en de goederen bestaat er ook nog de mogelijkheid dat we de goederen direct inkopen. Let op, de opbrengst voor u is lager dan bij consignatie. Voordeel, we rekenen direct met u af.